četvrtak, 26. srpnja 2012.

Što nam govori numerologija i brojevi u numerologiji?

Numerologija je jedna do najstarijih znanosti koja se bavi proučavanjem brojeva. U numerologiji postoje samo brojevi od 1 do 9 i brojevi 11 i 22. Metodom zbrajanja brojevi se svode na jedan broj. Saznajte koji je vaš sretan broj i što vam sve budućnost nosi. Evo kakrakteristika koje svaki broj nosi:

 1. Broj 1 - osobe s brojem 1 su odgovorne, odlučne, snažne, zahvalne i kreativne. Njihove glavne mane su to što se lako naljute, agresivni su, tvrdoglavi, nestrpljivi i vole biti vođe. Za njih bi bilo najbolje da otvore svoju tvrtku ili obrt, jer im ide najbolje kada su sami sebi šef. Stres im najviše narušava zdravlje, zato bi ga trebali smanjiti. Trebali bi se više koncentrirati na svoju ljubavnu vezu, a manje na posao.
 2. Broj 2 - to su strpljive i društvene osobe, koje se odlično snalaze u društvu gdje su različita mišljenja. Razumiju se u ljepotu i modu. Ponekad znaju biti ogorčene i bijesne i lako ih se da povrijediti. Odlični su u organiziranju stvari i imaju odličan ukus za glazbu. Osobe s brojem 2 bi mogle imati probavne smetnje i zatvor crijeva. A mogli bi patiti od dijabetesa ili astme. Oni uvijek biraju partnere koji su im pokorni.
 3. Broj 3 - optimistične, duhovite i kreativne osobe. Dobri su slušatelji i svjesni su tuđih osjećaja i emocija. Nisu dobri organizatori i nisu odgovorni, ništa ne shvaćaju ozbiljno. To su osobe s odličnim talentima, mogli bi postati odlični umjetnici. Imaju odličnu stvaralačku energiju. Osobe s brojem 3 mogu imati problema s krvi i arterijskim sustavom. Njima su potrebni partneri koji će hvaliti njihov rad.
 4. Broj 4 - to su poštene i pravedne osobe. Iskrene su i imaju jake osjećaje za pravo i krivo. Njihove mane su tvrdoglavost, krutost i ozbiljnost. Ne znaju se opustiti i velike ideje zadržavaju za sebe. Ozbiljni su radnici i privlače ih zgrade i konstrukcije. Znaju imati problema s depresijom i stalno ih umor savladava. Nisu baš romantične osobe, ali će uvijek pomoći svojim partnerima ako im je pomoć potrebna.
 5. Broj 5 - oni traže slobodu i avanturu. Vole upoznavati nove ljude i sklapati nova prijateljstva. Nedostaje im discipline i rada i vole svugdje zabadati nos. Posjeduju mogo odličnih talenta. Bili bi odlični voditelji ili komičari. Moraju biti oprezni kod hrane koje jedu i ne smiju konzumirati previše alkohola. To su osobe koje se u vezi žele osjećati cijenjeno.
 6. Broj 6 - to su darežljive, ljubazne i privlačne osobe. Njima je jako važna obitelj, jer im bez toga život nije potpun. Vole kritizirati druge ljude i kontrolirati ih. Previše cijene svoj rad. Oni imaju veliki talent za poslovanje i najčešće su blagoslovljeni glazbenim talentom. Laka su meta za prehlade i gripe. Za njih bi bilo najbolje da se bave natjecateljskim sportovima. Njima su potrebni partneri koji cijene i vole obitelj i dom.
 7. Broj 7 - njihove najbolje vrline su privlačnost, vrijednost, šarmantnost i intelektualnost. Odlični su organizatori. Osobe s brojem 7 vole raditi same i sebične su, pesimisti su i vole kritizirati. Inteligentne su i mudre osobe i zbog toga bi mogli jednoga dana postati važne osobe. Mogli bi biti odlični znanstvenici, istraživači i izumitelji. Njihov glavni zdravstveni problem je živčani sustav. To su osobe koje su uglavnom usmjerene samo na sebe i misle da sve znaju.
 8. Broj 8 - osobe s brojem 8 su nadahnuće drugim ljudima, ambiciozni su, kreativni i tolerantni. Koji put mogu biti nestrpljivi, okrutni, pohlepni i arogantni. Privlači ih financijski uspjeh. Oni su spremni naporno raditi i imaju jake želje za uspjehom. Često su depresivni i imaju problema sa živcima. Vole mir i spokoj u ljubavnoj vezi, ali ponekad im to baš i ne ide najbolje.
 9. Broj 9 - maštovite, kreativne, romantične, velikodušne i suosjećajne osobe. Uvijek se uključuju u neke humantirane akcije. Njihove loše osobine su neraspoloživost, nezadovoljstvo uspjehom, posesivnost, plašljivost, nesigurnost i razočaranost. Najbolje bi im išli poslovi uređenja ili brige za okoliš.Trebali bi paziti na stres i trebali bi konzumirati manje masne hrane i alkohola. Te su osobe romantičari i veoma su osjećajni.
 10. Broj 11 - osobe s brojem 11 imaju potencijala i nadahnjuju druge ljude. Vole sanjariti i mogu biti u depresiji ako ne postignu životni cilj. Nedostaje im samopouzdanja. Njima bi najbolje išli poslovi podučavanja, mogli bi biti odlični umjetnici, izumitelji i duhovni vođe. Trebaju se opustiti, jer im nervoza i stres narušavaju zdravlje. To su strastvene osobe koje razumiju svoje partnere.
 11. Broj 22 - to su osobe koje su rođene vođe. Inspirativni su i samouvjereni. Negativne osobine kod osoba s brojem 22 su tvrdoglavost, ozbiljnost i vole zapovijedati. Te osobe bi bili odlični političari, vođe i poduzetnici. Česti ih savladava umor i slabi su. Treba im malo više sna. Njima je ljubav bitna, ali to baš i ne pokazuju.

Svaka osoba ima svoj sretni broj i svaki od tih 11 brojeva ima dobre i loše karakteristike. Neka svaka osoba pokuša promijeniti svoje loše osobine u bolje. Numerologija je vezana uz astrologiju i druge slične znanosti.Nema komentara:

Objavi komentar